Podrobný popis:
- predmetom verejnej zákazky je technológia pre výrobu mäsových výrobkov
- 1.Udiareň mäsových výrobkov- musí umožňovať automatické údenie varenie, pečenie , smaženie, zvlhčovanie, sčervenanie, sušenie a zahrievanie mäsa s rozsahom nastavenia teploty až do 140°C. Pre proces varenia musí byť možné udiarňu plynule regulovať až k úplnemu nasýteniu pary v udiarni.
- 2.Balička mäsa a mäsových výrobkov- musí umožňovať formovanie a zváranie mäkkej i tvrdej fólie
- 3.Nastrekovačka mäsa- vyrobená z nerez oceli včítane vnútorných častí a nosnej konštrukcie s automatickým systémom umývania stroja so stálym pripojením na čerstvú vodu z okruhu.
- 4.Masírka mäsa- musí umožňovať masírovanie miešanie, hnetenie a marinovanie mäsa v jednom stroji čo zaistí skrátenie pracovného času a zvýši kvalitu opracovaného mäsa
- 5.Automaticky porcovací stroj s rezačkou mäsa- vyrobený z nerezovej ocele s nastaviteľnou výškou pásu pre pripojenie baliaceho systému
Lokalita:
- okres Trenčín
Termín pre podanie ponúk:
- 18.08.2015 09:00 hod.
Hodnota:
- 424.000 € bez DPH
Dátum vyhotovenia:
12 mesiacov
Kritériá výberu:
- osobné postavenie
- ekonomické a finančné postavenie
- technická alebo odborná spôsobilosť